O nama

Uspešno okončanje Vašeg postupka je naš cilj. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

Na čelu najuspešnijeg tima iz oblasti posredovanja u naknadi štete na teritoriji Republike Srbije se nalazi vlasnik i osnivač Lukić Gordana. Rođena je 26.03.1983. godine, po zanimanju Visokostrukovni ekonomista ekonomskih nauka, završene studije u Novom Sadu. Poseduje pored toga i diplomu Bihejvioralnog forenzičara.

Okupljamo najbolji tim stručnjaka koji rade na proceni i najkvalitetnijem postupku realizacije Vaših prava.

Imajući u vidu da ste pretrpeli štetu, da imate određeni stepen povreda, mi dolazimo kod Vas na Vaše mesto prebivališta da napravimo uvid u Vaš slučaj i Vašu dokumentaciju. Pokrećemo postupak a vi za to nemate obavezu da gubite vreme na birokratske procedure, čekanje na službenim šalterima i brigu o neizvesnosti postupka.

Potpuno besplatno ćemo uraditi procenu i dati Vam informacije o tome šta Vam po zakonu sleduje. Vaš problem je naša briga. I ne samo to, mi kao agencija koja najuspešnije posluje u ostvarivanju naplate štete preuzimamo sve troškove koji su vezani za Vaš postupak. Vi ste u potpunosti oslobođeni plaćanja bilo koje vrste.

Samo ukoliko smo uspešni i Vi zadovoljni po okončanju postupka, mi uzimamo minimalan procenat na ime našeg rada.

Naš tim

GORDANA LUKIĆ
Direktor
069/307-80-42

JELENA TAKOVAC
Poslovni sekretar
069/301-51-53

DRAGANA BILINAC
Organizator poslovanja
060/169-73-23

MILIJA PEJOVIĆ
Koordinator poslovanja za Bački, Banatski i Sremski okrug kao i Beograd sa okolinom
069/156-02-17

PETAR ČALOVIĆ
Koordinator poslovanja za Šumadijski, Pomoravski, Rasinski, Raški i Borski okrug

NENAD PETRONIJEVIĆ
Koordinator poslovanja za Zlatiborski okrug

DRAGICA BRANKOVIĆ
Koordinator poslovanja za Kolubarski okrug

ŠTA DRUGI KAŽU O NAMA?

Agencija Iskra je po nama jedna vrlo korektna agencija sa pre svega dobrim ljudima. Pronašla sam ih i završili su svoj posao u rekordnom vremenu i sa veoma zadovoljavajućim iznosima. Vrlo cu tačni i profesionalni u svom poslu. Hvala kompletnoj ekipi na svemu.
Bursać Lidija, 37 godina iz Zemuna
Agencija iskra je jedna porodična firma koja vodi računa o kvalitetu i važna im je svaka zadovoljna stranka. Vode se tim da je reklama "od usta do usta" najefektnija. Od mene svakako imaju sve reči hvale i želim im svaki uspeh u svom poslu.
Banjac Stanislava, 23 godine iz Novog Sada
Prijatelj me je uputio na agenciju Iskra. Kontaktirao sam ih i oni su u roku od 24h bili kod mene na adresi da preuzmu dokumentaciju koju sam posedovao. Nisam imao nikakve troškove niti sam išao bilo gde. Za vrlo kratko vreme su me obavestili o ponudi iz Garantnog fonda i bio sam prijatno iznenađen. Naplatio sam štetu za svoj prelom, a nikada ne bih znao da me tako nešto sleduje.
Tripković Goran, 45 god iz Apatina